VÅR HISTORIA

Mitt namn är Darius Stonys och jag är grundare och ägare av Omhus AB tillsammans med min familj. Jag kom till Sverige från Litauen för 12 år sedan, men min historia började långt innan dess. Jag fick min kunskap om bygg tidigt av min far som var en mästersnickare, då jag fick ta del av snickeriets grunder och passionen redan som barn. En passion som sedermera växte fram till mitt livsverk Omhus AB.

Genom åren har jag lagt ner hårt arbete och själ i företaget. För att bygga upp en stabil grund har pengarna vi förvärvat återinvesterats i Omhus AB. Idag har vi hög kreditvärdighet och möjlighet att satsa mer på personalen som enligt mig är vår viktigaste tillgång.

OMHUS AB Darius Stonys

Då vi verkar i en bransch där gamla hantverkstraditioner går hand i hand med innovativa lösningar och ny teknik så är det av stor vikt att vi håller oss uppdaterade. Jag ställer höga krav på att vi arbetar proaktivt genom att följa branschens utveckling, uppdatera oss i rådande regelverk och se till att vår personal alltid har rätt utbildning. Detta skapar långsiktiga och funktionella lösningar, vilket är en självklarhet för oss!

Hör av er om ni vill veta mer om oss eller hur vi arbetar!