Vad säger våra kunder?

De har gjort en tillbyggnad, byggt altaner och trappa utomhus, renoverat innertaket i hallen, bytt golv och alla innerdörrar, rättat till en ytterdörr som en annan hantverkare hade gjort. Darius har fått mig att byta perspektiv på effektivitet. Han har en skön attityd och kommer inte med bortförklaringar om man påpekar någonting. Det finns yrkesstolthet och ödmjukhet, det man önskar att alla hantverkare hade. Han kan bra engelska och kommunikationen fungerade utmärkt. När det fanns tveksamheter ringde han direkt och stämde av så attmallting blev rätt.
DAVID, JÄRFÄLLA

“De gjorde om taket från grunden, snabbt och proffsigt, stökade inte ner och städade efter sig. De hjälpte även till med olika byggnationer på gården. Jag kan varmt rekommendera Darius på Omhus, en seriös och sympatisk person.”
EVA, ROSERSBERG

Moderna stora fönster Omhus
Stora fönster hantverkare Stockholm Omhus

Jag har anlitat Darius och hans killar i flera omgångar. Allting blev tiptopp. Han är en klippa!
De jobbar så himla snabbt! Kommunikationen fungerade utmärkt och de gjorde det vi kom överens om och det var ordning på alla papper med ROT-avdraget.

Han har bra kontaktnät med elektriker bl.a. Jag har mycket stort förtroende för Darius och
rekommenderar gärna honom till andra.
P-O WIGSEN, VIKSJÖ

”De bytte tak, byggde ut en terrass, gjorde spackel- och målarjobb inomhus. Det var hög kvalitet, bra kommunikation och kalkylen höll. Noggrann och trevlig kille som planerar bra, jobbar snabbt och håller rent efter sig. Jag skulle absolut rekommendera honom”
STEFAN, TÄBY