Totalentreprenad renovering

Totalentreprenad renovering företag med helhetslösningar!

Omhus AB är en totalentreprenad renovering förtag som har över 15 år erfarenhet i Sverige. men vårt team ännu har längre erfarenhet inom byggbranschen.

För att kunna överleva som ett totalentreprenad renovering företag måste man vara lyhörd och kunna levererar i tid, därför har vi alltid kompetent personal med rätt utbildning på plats, och vår kontors personal är alltid tillgängliga för att svara på era funderingar.

Varför ska ni välja Omhus AB :

  • Vi har yrkesstolthet
  • Vi lämnar långa garantier
  • Vi är byggarbetsmiljösamordnare
  • Vi har och kan ”heta arbeten”
  • Vi är registrerade i ID06-systemet
  • Certifierade av Villaägarnas Riksförbund

Vi är ett totalentreprenad renovering företag med fokus på kvalitet och service, vi ser alltid till att kunden får exakt den hjälp dom behöver med kontinuerlig information och uppdateringar av projektet, vi strävar efter att ha 100 % nöjd kundgaranti!

Vårt mål är att ge dig extra bra värde för pengarna utan att tumma på kvaliteten så du aldrig behöver tveka på vilken totalentreprenad renovering företag du ska använda!

Totalentreprenad renovering

Vi är ett Totalentreprenad renovering företag som utför som utför allt från takomläggningar, fönsterbyten, fasadrenoveringar till byggnation av attefallshus. Vi har även duktiga snickare som lägger golv och bygger altaner. Vi är ett komplett byggentreprenad Stockholm.

Omhus AB är en totalentreprenad renovering byggfirma som arbetar mot både privatpersoner, företag och föreningar.

Du är välkommen att höra av dig med förfrågningar och funderingar. Maila eller ring oss för offert.

Vi tar emot alla typer av jobb, stora som små. Skicka även med ett datum som du kan ta emot vår personal för en besiktning av arbetet.

Vi besvarar offertförfrågan inom oftast inom 24 timmar.

Omhus AB är ett professionellt totalentreprenad renovering förtag som erbjuder byggtjänster av högsta kvalitet och service är våran affärsidé och en självklarhet!.

Varmt välkomna

Omhus AB

Vill du veta mer?
Kontakta oss för kostnadsfritt platsbesök och offert!