Takomläggning Upplands Väsby

Omhus AB, utför takomläggning Upplands Väsby av högsta kvalité!

Dags att byta tak? Är du i behov av en takomläggning Upplands Väsby ?

Vi på Omhus AB är ett företag som sysslar med takomläggning Upplands Väsby

Genom åren har vi samlat på oss lång erfarenhet av alla typer av tak.

Oavsett om vi utför en takomläggning Upplands Väsby eller utför andra typer av byggtjänster så lämnar vi alltid bra garantier på utförda arbeten.

Vi har alla certifikat som krävs för att utföra er takomläggning Uppland Väsby.

Då vi verkar i en bransch där gamla hantverkstraditioner går hand i hand med innovativa lösningar och ny teknik så är det av stor vikt att vi håller oss uppdaterade.

Att hitta en ett företag som utför takomläggning Upplands Väsby kan vara svårt då det finns en uppsjö av olika entreprenörer. Vi uppmanar er att kontakta våra gamla kunder (referenser) för att höra mer om hur vi arbetar. För oss är det av stor vikt att alla projekt vi tar oss an utförs med kvalité i fokus!

 

Vi på Omhus AB är noggranna och levererar alltid takomläggning Upplands Väsby med högsta kvalité och säkerhet i fokus. Vårt mål är att ha 100% nöjda kunder. Därför vill vi att våra kunder alltid ska känna sig trygga. Detta säkerställer vi genom att ha en god kommunikation och hela tiden uppdatera våra kunder i hur projektet går. Detta är väldigt viktigt för oss!

Kontakta oss på Omhus AB för en kostnadsfri besiktning och offert.

Takomläggning Upplands Väsby

Som ett av branschens ledande företag utför Omhus AB Takomläggning Upplands Väsby av högsta kvalité. Vi har bred erfarenhet och stor kunskap av alla typer av tak. Vi arbetar med betongpannor, tegel, shingel, plåt och papp.

Vi värnar om miljö och hälsa, därför strävar vi alltid efter att använda miljövänliga produkter för våra projekt. Vi är proaktiva och utbildar oss kontinuerligt för att alltid kunna erbjuda de bästa och mest innovativa lösningarna för just ert tak.

Vi på Omhus arbetar alltid för att utveckla oss. Detta för att er takomläggning Upplands Väsby ska bli så bra som möjligt.

Dessutom har vi som mål att reducera antalet transporter, genom att samordna utkörning av material och samåka till arbetsplatsen detta för att spara både på miljön och ekonomi.

Tveka inte kontakta en av våra medarbetare på Omhus AB om du har frågor eller vill att vi ska komma ut på ett kundbesök.

Varmt välkomna till Omhus AB

Vill du veta mer?
Kontakta oss för kostnadsfritt platsbesök och offert!