Takomläggning Täby

Vi kan Takomläggning Täby

Misstänker ni att det kan vara dags för en Takomläggning Täby för er villa, bostadsrättsförening eller fastighet? Då kan det vara bra att kontakta oss på Omhus AB!

Vi tar totalentreprenad och ansvarar för projektet från ax till limpa.

Ofta är det taket som tar mest stryk av väder, vind och sol. Därför är det en bra idé att utföra er Takomläggning Täby i rätt tid.

Är ni osäkra på om det är dags för en Takomläggning Täby är det en bra idé att vi på Omhus AB kommer ut och besiktigar ert tak.  Självklart helt kostnadsfritt!

När det kommer till ert tak ser vi till att ni får exakt den rådgivning ni behöver.

Vi är måna om att våra kunder ska känna sig trygga och rekommendera oss vidare.

Därför är det en självklarhet för oss att vi utför Takomläggning Täby med högsta kvalité.

Vi rekommenderar att ni utför er Takomläggning Täby i förebyggande syfte. Varför vänta, risken för läckage ökar desto längre ert tak legat. Man brukar säga att ett tak har en teknisk livslängd på ca 30 år beroende på takbeklädnad. Misstänker ni att det är dags för en renovering så hör av er till oss så ka vi kontrollera skicket helt kostnadsfritt.

Takomläggning Täby

När ni bokar oss för ett kundbesök kommer vi ut till er kostnadsfritt för att ge er vår ärliga bedömning av skicket på ert tak. Är det dags för en Takomläggning Täby så informerar vi er.

Vi på Omhus AB har varit verksamma i många år och har genom tiden samlat på oss lång erfarenhet för att kunna göra en rättvis bedömning av ert behov.

För oss betyder våra kunder allt, detta då majoriteten av våra nya kunder anlitar oss på rekommendation. Så när vi utför en Takomläggning Täby åt er så kan ni vara säkra på att Omhus AB levererar ett högkvalitativt utfört arbete med långa garantier!

Förutom Takomläggning Täby utför våra fackmän andra typer av renoveringsuppdrag. Invändigt och utvändigt. Hör av er för mer information!

När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att ditt tak är i goda och erfarna händer.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Varmt välkomna till Omhus AB.

Vill du veta mer?
Kontakta oss för kostnadsfritt platsbesök och offert!