Takomläggning Solna

Omhus AB, en takomläggning Solna med kunskap!

Är ni behov av en takrenovering? Är det dags för en takomläggning Solna?

Vi på Omhus AB är en komplen byggfirma som utför takomläggning Solna

Genom åren har vi samlat på oss lång erfarenhet av alla typer av tak,

Oavsett om vi hjälper er med mindre snickeriarbeten eller utför en takomläggning Solna , så lämnar vi alltid långa garantier på allt utfört arbete.

Vi har alla certifikat som krävs för att utföra er takomläggning Uppland Väsby.

Då vi verkar i en bransch där gamla hantverkstraditioner går hand i hand med innovativa lösningar och ny teknik så är det av stor vikt att vi håller oss uppdaterade

Att hitta en entreprenör som utför takomläggning Solna kan vara knepigt. Vi uppmanar alla nya kunder att kontakta våra referenser. Detta för att få en bekräftelse på att vi håller högsta kvalité på alla projekt vi tar oss an.

Omhus AB är noggranna och vi levererar alltid fackmannamässigt utfört takomläggning Solna Vår fokus är att alla våra uppdrag ska generera 100% nöjda kunder.

Därför vill vi att ni (våra kunder) ska känna trygghet och förtroende för att ni gjort rätt val av byggentreprenör. Vi tar fullt ansvar för er takomläggning Solna genom hela projektet.

Det är väldigt viktigt för oss!

Kontakta oss för en kostnadsfri besiktning.

Takomläggning Solna

Som ett av branschens ledande byggföretag med Takomläggning Upplands Väsby har vi samlat på oss en bred kompetens inom de flesta taktyper.  Idag arbetar vi bland annat med betongpannor, shingel, tegel, papp och plåt.

Vi fokuserar alltid på att säkerhet för vår personal. Vi arbetar med sele och lina, ställningar och fallskydd. Vi värnar också om miljön, därför strävar vi efter att använda så miljövänliga produkter som möjligt och utbildar oss också kontinuerligt för att alltid kunna erbjuda de mest miljövänliga lösningarna för just ert tak.

Vi på Omhus AB strävar alltid efter att utföra er takomläggning Solna med miljö och säkerhet i fokus.

Ett sätt som vi arbetar på ur miljösynpunkt är att försöka minimera antal transporter till och från arbetsplatsen. Detta genom att samordna utkörning av material och samåka till arbetsplatsen.  På detta sätt sparar vi både pengar och tänker på miljön.

Tveka inte kontakta en av våra medarbetare på Omhus AB om du har frågor om hur vi arbetar eller vill att vi ska komma ut på ett kundbesök. Självklart helt kostnadsfritt.

Varmt välkomna till Omhus AB

Vill du veta mer?
Kontakta oss för kostnadsfritt platsbesök och offert!