Takomläggning Sollentuna

Omhus AB hjälper er med takomläggning Sollentuna

Hej om det är dags för en takomläggning Sollentuna på er villa hus eller fastighet är ni välkomna att kontakta oss på Omhus AB.

Vi kommer hjälpa er från ax till limpa och garanterar högkvalitet på alla projekt vi tar oss an.

Ofta är det taket som tar mest stryk av yttre påverkan och ibland är det en bra ide med takomläggning Sollentuna i förebyggande syfte.

Är man osäker på taket skick eller när man bör utföra en takomläggning Sollentuna så kommer vi på Omhus AB gärna ut till er så ni får den rådgivning ni behöver.

För oss är förtroendet väldigt viktigt. Vi är måna om att våra kunder ska känna sig trygga med att anlita oss samt kunna rekommendera oss till vänner och bekanta.

Då många av våra kunder anlitar oss på grund av en rekommendation är det väsentligt för oss att vi utför takomläggning Sollentuna med högsta kvalité.

En takomläggning Sollentuna bör utföras i förebyggande syfte.

Misstänker man att det är dags för en renovering är det viktigt att man kontrollerar takets skick. Detta för att slippa läckage och att fukt tränger in i underliggande träkonstruktion.

Takomläggning Sollentuna

När ni bokar in oss för ett kostnadsfritt kundbesök kommer vi ut till er kontrollerar skicket på ert tak samt informerar om ni är i behov av Takomläggning Sollentuna.

Omhus AB är alltid ärliga och uppriktiga då vi är måna om våra kunder som ofta anlitar oss på rekommendation.

När vi utför en takomläggning Sollentuna så lämnar vi på Omhus AB alltid långa garantier!

Förutom takomläggning Sollentuna utför vi även andra typer av byggtjänster. Allt från trallrenovering, fasadrenovering, golvläggning mm.

När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att ditt tak är i goda händer.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Varmt välkomna till Omhus AB

Vill du veta mer?
Kontakta oss för kostnadsfritt platsbesök och offert!