FÖNSTER SOM PASSAR DITT HUS

Låt oss hjälpa dig

OLIKA TYPER AV FÖNSTER

Välanpassade fönster kan verkligen lyfta upp hela husets utseende. När utbudet är stort kan det vara svårt att välja därför ska du ringa oss. Vi kommer oftast inom några dagar, tittar på objektet och återkommer med ett förslag utifrån ditt hus, dina behov och förutsättningar. De flesta modeller finns även som altandörrar.

 TRÄFÖNSTER

Trä är ett naturligt material som inte orsakar allergier och har utmärkta akustiska och värmeisolerande egenskaper. Våra träfönster uppfyller alla krav som den krävande skandinaviska marknaden ställer. Vi kan tillverka träfönster med spröjs och aluminiumbeklädnad samt i olika mått, former och färger från RAL- och NCS-färgpaletter. För målning används vattenbaserad färg av märket Teknos (Finland). Den har betydligt färre tungmetalltillsatser än ställda miljökrav. Den torra ytan på färgen är 120-140 µm tjock, vilket motsvarar den standard som gäller för nordiskt klimat.

PVC-FÖNSTER

PVC-fönster är det mest ekonomiska valet av de material som fönster tillverkas i.  PVC-fönster har fått en stark position på villamarknaden tack vare det låga priset och den långa hållbarheten som erbjuds. Med ett PVC-fönster blir underhållet minimalt, och samtidigt hålls en god isolerförmåga länge. Vi använder VEKA AG en tysk mycket högkvalitativ profil som tillverkas med användning av en kvadratisk stålkontur och garanterar största möjliga stabilitet. Det finns ett brett sortiment av standard- och specialfärger.

FUNDERAR DU PÅ ATT BYTA FÖNSTER?

PRISER FÖR PVC FÖNSTER
Skicka prisförfrågan till oss om du inte hittar mått på dina fönster.

PVC fönster
PvC fönster